Starity

Szólókarrierbe kezd Harry Styles

2015. december 31. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szünet talán nem lesz annyira elviselhetetlen a One Direction rajongók számára – a hírek szerint Harry Styles szólókarrierbe kezd.

hirdetés
Szólókarrierbe kezd Harry Styles
Fotó: Sven Jacobsen / Sony Music

A legnagyobb zenei oldalak egyöntetűen izgatottan számoltak be a hírről, miszerint Harry Styles nekiállt rögzíteni első szólóalbumát. Az énekes négy dalt regisztrált be az ASCAP oldalán, ami azt jelzi, hogy jogában áll felhasználni és kiadni a dalokat.

Styles az egyetlen előadója a feljegyzett daloknak, ami erős jel arra, hogy szólóprojektje végre elindul. A dalok címe árulkodó: Already Home, Coco, Endlessly és 5378 Miles.

Az énekes egyébként jelenleg vakációzik Kendall Jenner oldalán, így arról is elindultak a pletykák, hogy a két sztár ismételten egy párt alkot. 2013-ban mindketten tagadták a híreket, azt állítva, hogy csak barátok – vajon ez megváltozott 2015-re?

A rajongók vegyes érzelmekkel fogadták a híreket. Úgy néz ki, a szünet nem hoz nyugalmat a fiúk háza tájára, főleg, hogy mindenki a saját karrierjét igyekszik egyengetni, konkurenciát hozva Zayn Malik számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek