Starity

Joe Jonas becsajozott

2016. január 07. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes végre túltette magát a Gigi Hadiddal való szakításán, és új kapcsolatba kezdett.

hirdetés
Joe Jonas becsajozott

Újabb modellnek csapja a szelet Joe Jonas. Az énekest nemrég még Gigi Hadiddal láthattuk enyelegni, ám a szőke szupermodell novemberben pontot tett románcuk végére, és új kapcsolatba kezdett a One Direction egykori üdvöskéjével, Zayn Malikkal. Joe-t ugyan szíven ütötte, hogy szerelme ilyen könnyen túllépett rajta, ám legfrissebb értesüléseink szerint nem sokáig lógatta az orrát. 

A 26 éves slágergyáros ugyanis a Topmodell leszek! egykori versenyzőjével, Jessica Serfatyval alkot egy párt, és a róluk készült lesifotók tanúbizonysága szerint nem is lehetnének boldogabbak. A páros a napokban Mammoth Lakesben töltötte jól megérdemelt pihenését, egy élményekben gazdag sítúra keretein belül.

Múlt szombaton érkeztek, és kedd reggel távoztak. Ugyanabban az Airbnb házkabinban húzták meg magukat, és ebédelni is mindig együtt mentek. Láthatóan új a kapcsolatuk, de nagyon jól érezték magukat együtt

– nyilatkozta egy szintén az üdülőparadicsomban pihenő vendég.

A párról készült képeket ide kattintva tekintheted meg!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek