Starity

Louis Tomlinson az Egyesült Államokba költözött, hogy közel lehessen születendő gyermehéhez

2016. január 13. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vészesen közeledik a szülés időpontja, így a brit szupersztár az Egyesült Államokba tette át székhelyét, hogy közel lehessen a kicsihez és édesanyjához.

hirdetés
Louis Tomlinson az Egyesült Államokba költözött, hogy közel lehessen születendő gyermehéhez

Mintha csak tegnap indult volna meg a pletykaáradat, miszerint Briana Jungwirth Louis Tomlinson gyermekét hordja a szíve alatt, pedig már hónapok teltek el azóta. A szülés időpontja is közeledik, a 23 éves lány hamarosan életet ad első gyermekének, így nem csoda, ha az énekes úgy döntött, leendő családja mellett szeretne lenni ebben az időszakban.

Louist egyébként legutóbb Atlantában csípték el a lesifotósok, amikor is új barátnőjével, Danielle Campbell-lel randevúzott, mostanra azonban ismét ott van, ahol a helye van: születendő gyermeke édesanyjának oldalán. Barátai megerősítették, hogy az énekes mindenben támogatja Brianát, és mindketten nagyon várják közös csemetéjüket.

Ugyan nem romantikus értelemben, de Louis fantasztikus nőnek tartja Brianát, és úgy gondolja, remek édesanya válik majd belőle. Pénzügyileg is támogatja őt, és kész arra, hogy akár kötelezettségeit is lemondja, ha Brianának szüksége lesz rá a baba körüli feladatok ellátásában

– nyilatkozta egy barát nemrégiben a MailOnline-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek