Starity

Lucy Hale azt reméli, hogy tragédiával végződik a Pretty Little Liars

2016. január 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 12-én, öt hónap várakozás után tért vissza a televíziók képernyőjére a Pretty Little Liars folytatása, az Aria Montgomeryt alakító színésznő azonban máris a végről beszél.

hirdetés
Lucy Hale azt reméli, hogy tragédiával végződik a Pretty Little Liars
Fotó: Freeform

Köztudott, hogy a hetedik évaddal tesznek pontot a készítők a rosewoodi lányok történetének végére, ám szerencsére addig még számtalan kalandban és izgalomban lesz részük kedvenceinknek – így nekünk is. A Freeform népszerű drámasorozata jelenleg a hatodik évad B részének elején jár, és most pillanthattunk bele először az öt évvel későbbi jövőbe, abba, hogyan alakult a lányok sorsa azután, hogy végre lehullott a lepel a rejtélyes „A” kilétéről.

Mint már beszámoltunk róla, Aria, Hanna, Spencer és Emily Alison kérésére tér vissza szülővárosába, hogy lehetőséget adjon az immár jó útra tért Charlotte-nak arra, hogy családi körben, békés körülmények között leljen otthonra, ez azonban nem éppen úgy valósul meg, ahogy azt húga remélte.

Ami a folytatást és a történet lezárását illeti, az Ariát és Alisont életre keltő Lucy Hale és Sasha Pieterse nemrégiben az E! Newsnak adott exkluvíz interjút, melynek keretein belül előbbi elárulta: nem hisz a boldog befejezésben, sokkal inkább azt szeretné, ha tragédiával tennének pontot a készítők az évek óta húzódó zaklatás végére.

Korábban azt mondtam, hogy Ó, remélem, a lányok története boldogan végződik, és „A”-mentesen élik tovább az életüket, most azonban azt szeretném, ha tragédiával végződne. Azt akarom, hogy az emberek szomorúak legyenek, mintha a sorozat végetértével elvesztettek volna valamit

– nyilatkozta a 26 éves barna hajú szépség, mellyel kolléganője is egyetértett, az azonban továbbra is talány, hogyan dönt végül a széria executive producere, Marlene King.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek