Starity

Elhunyt Celine Dion férje

2016. január 15. 10:10   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

René Angélil 73 évesen, hosszú és viszontagságos harc után maradt alul a rákkal szemben.

hirdetés

 

A család hivatalosan is bejelentette a People magazinnak, hogy René Angélil, kanadai énekes, zenei menedzser és rendező január 14-én, helyi idő szerint a reggeli órákban, Las Vegasban végleg eltávozott az élők sorából, miután a rák legyőzte szervezét. Céline az utolsó pillanatokig férje mellett állt, és nem engedte meg magának, hogy összeomoljon, míg a férfi életben van.

Angélil 1981 óta egyengette az énekesnő útját a zeneiparban, a pár végül a magánéletben is egymásra talált, és 1994. december 17-én összeházasodtak. Három gyermekük született: a tizennégy éves René-Charles, valamint az ötéves ikerpár, Nelson és Eddy. Angélil korábbi házasságainak köszönhetően további három, immár felnőtt gyerek édesapja volt. Munkájában sem kerülte el a siker: 1987-ben és 1988-ban is átvehette az év menedzsere elismerést.

Köztudott volt, hogy a kanadai híresség torokrákban szenvedett, állapota hónapról hónapra romlott. Az orvosok nem tudták megmondani mennyi ideje van hátra, így Céline és családja sokat szenvedett a haldokló családapa láttán. Angélil utolsó kívánsága az volt, hogy feleség karjai között hajthassa végleg álomra a fejét. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek