Starity

David Bowie megdöntötte Adele rekordját

2016. január 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Bowie halála az egész világot megdöbbentette, megemlékezésként pedig rengetegen kattintottak műveire a Vevón, ezáltal leelőzte a korábbi csúcstartó Adele-t.

hirdetés

A tavalyi év nagy visszatérője mindenképpen Adele volt, hiszen az énekesnő októberben megjelent újdonságára, a Hellóra nem kevesebb, mint 36 millióan kattintottak, ezzel pedig megdöntötte Taylor Swift rekordját, melyet a Bad Blood 20 milliós megtekintésével állított fel. Bowie azonban még ezt is túlszárnyalta: 24 óra leforgása alatt 51 millió új kattintás érkezett a Vevo-csatornájára.

A népszerű színész-énekes két nappal 69. születésnapja után, január 10-én vesztette életét. Hónapok óta küzdött a gyilkos kórral, a rákkal, mely felett sajnos nem sikerült győzedelmeskednie. Legutóbbi korongja, a Blackstar a születésnapján került az üzletek polcaira. A lemez első kislemeze, a Blackstar november 19-én jelent meg, az utolsó pedig Lazarus címmel december 17-én. Ez utóbbi kisfilmje a zenész halála előtt három nappal került fel a YouTube-ra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek