Starity

Mégsem lesz teljes a Jóbarátok stábja

2016. január 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint tíz éve vártunk arra, hogy ismét együtt láthassuk a Jóbarátokat, ami hamarosan meg is valósul, ám sajnos az egyik főszereplő mégsem lesz látható a különleges epizódban.

hirdetés
Mégsem lesz teljes a Jóbarátok stábja
Fotó: NBC

Tegnap számoltunk be arról, hogy a legendás szitkom stábja ismét összeáll egy különleges epizód erejéig James Burrows rendező tiszteletére, aki átlépte a bűvös határt: több mint ezer alkotáshoz adta a nevét és tudását – köztük a Jóbarátokhoz is, ugyanis nem kevesebb mint 15 epizód köthető a nevéhez.

Az 1994 és 2004 között futott széria főszereplői ez alkalomból ismét összegyűlnek, hogy egy különleges adás erejéig visszaidézzék hozzájuk fűződő legkedvesebb emlékeinket. Értesüléseink szerint egy kétórás epizódra számíthatunk, melynek forgatási munkálatai a hónap végén kezdődnek majd meg, maga a felvétel pedig február 21-én kerül adásba az NBC-n.

Eddig úgy tudtuk, hogy mind a hat szereplő (Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer) visszatér, ám ez az álmunk szertefoszlott, ugyanis a Chandler Binget életre keltő Matthew Perry mégsem tud jelen lenni a forgatáson, mivel február 2-án debütál Londonban a főszereplésével készülő darab, a The End of Longing, és jelenleg is folynak a próbák, hogy a színészek tökéletes előadást nyújthassanak a színpadon. Az E! Online úgy tudja, hogy Perry ettől függetlenül sem marad ki teljesen a különleges adásból, ugyanis állítólag egy videóüzenet nyomán mégis látható lesz. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek