Starity

Feloszlik a KARA

2016. január 16. 13:01   |   Szerző: Hana-chanxX

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai lánybanda szerződése lejárt, így hivatalosan is külön utakon folytatják.

hirdetés
Feloszlik a KARA

2015 végén kelt szárnyra a pletyka, miszerint a KARA hamarosan feloszlik. A rajongók többsége azt hitte, hogy csak egy újabb pletykáról van szó, felvetésük azonban tévesnek bizonyult: a napokban a lányok ügynöksége, a DPS Media ugyanis megerősítette, hogy a hír igaz, a lányok szólóban folytatják.

Goo Hara, Park Kyuri és Han Seungyeon szerződése január 15-én járt le, és mivel nem került meghosszabbításra, ezért is döntöttek a feloszlás mellett. A KARA egyébként kilenc évvel ezelőtt debütált a Break It című dallal, azóta pedig hatalmas változásokon esett át a csapat. Az eltelt évek alatt nagy népszerűségre tettek szert az ázsiai országban, és mindig tudtak újat mutatni közönségüknek. STEP című számukra például majdnem 70 millióan voltak kíváncsiak.

Szakításuk kapcsán több pletyka is terjed azt illetően, ki milyen projektekkel foglalkozik majd a jövőben, hivatalosan azonban ezek még nem kaptak megerősítést, ugyanakkor a rajongóknak nincs miért aggódniuk, mivel a lányok nem tűnnek el teljesen, és tervekkel telve néznek a jövőbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek