Starity

Négy új taggal bővül a Scream Queens stábja

2016. január 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 8-án ért véget a Ryan Murphy, Brad Falchuk és Ian Brennan rendezte horror-vígjátéksorozat, mely ősszel tér vissza a képernyőre a második évaddal.

hirdetés
Négy új taggal bővül a Scream Queens stábja
Fotó: Fox

Múlt héten számoltunk be arról, hogy a Scream Queens sikerén felbuzdulva a Fox csatorna meghosszabbította a készítők szerződéseit, így kedvenceink ismét képernyőre kerülhetnek. Arról is lehullott a lepel, hogy ezúttal nem egy kampuszon, hanem egy kórházban játszódik majd a történet, és mint kiderült, további négy taggal bővül a stáb.

Az újoncokról annyit lehet tudni, hogy a 20-as, 30-as éveikben járó férfiak, akik orvosokat alakítanak majd, de nevüket egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Az is bizonyos továbbá, hogy az első évadból négy karakter már biztosan visszatér majd, de az izgalmat fokozandó, a készítők nem árulták el, kinek a visszatérésére számíthatunk. Többen úgy vélik azonban, hogy Emma Roberts és Jamie Lee Curtis újbóli képernyőre kerülése már most borítékolható, de egyelőre nem lehet tudni, hogy biztosan így is lesz-e.

A sorozat első évadára egyébként több mint hétmillió felhasználó volt kíváncsi csak az online platformokon (az Egyesült Államokban), és elsősorban a tinédzser-fiatal felnőtt korosztály figyelmét keltette fel. A második évad forgatási munkálatai egyelőre nem kezdődtek meg, ám az E! Online úgy tudja, hogy kedvenceink ősszel térnek vissza a képernyőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek