Starity

Ismét összebútorozott Miley Cyrus és Liam Hemsworth

2016. január 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016 igen izgalmasan indult Miley és Liam számára, ugyanis amellett, hogy ismét egymásra találták, össze is bútoroztak és az esküvőjüket tervezgetik.

hirdetés
Ismét összebútorozott Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Hivatalosan is egy párként emlegethetjük Miley Cyrust és Liam Hemsworthöt, hiszen több forrás is megerősítette, hogy az egykori álompár ismét egymás mellett keresi a boldogságot. A páros 2009-ben, Az utolsó dal című Nicholas Sparks-adaptáció forgatásán szeretett egymásba, majd Liam háromévnyi együttjárás után fél térdre ereszkedett Miley előtt, és megkérte a kezét. Sajnos a firigy mégsem jöhetett létre, mivel a szerelmesek még azelőtt felbontották az eljegyzésüket, hogy kitűzték volna a nagy napot.

Tavaly azonban nagyot fordult a világ: bár Miley ismét randizgatni kezdett (rövid ideig Patrick Schwarzenegger barátnője volt), áprilisban ismét Liam társaságában kapták lencsevégre. Az korábban sem volt titok, hogy szakításuktól függetlenül is barátok maradtak, így nem volt meglepő, hogy találkozgatnak, az év második felében azonban nyilvánvalóan közelebb kerültek egymáshoz. Novemberben Miley segített Liamnek új játszótársat keresni, aki meg is érkezett Dora személyében.

Decemberben ismét okot adtak a találgatásra, hiszen nem sokkal azután, hogy együtt látták őket egy zenei fesztiválon, még a szilvesztert, és az új év első napjait is együtt töltötték. A közös időtöltésről Liam bátyjának, Chrisnek a felesége számolt be az Instagramon, ám sokan még így is alig merték elhinni, hogy a páros ismét újrakezdte.

Ennél azonban sokkal beszédesebb volt a tény, hogy Miley lemondta Los Angeles-i fellépését, csak hogy még egy kis időt tölthessen Ausztráliában Liammel, majd váratlanul ismét hordani kezdte a eljegyzési gyűrűjét, melyet 2012-ben húzott az ujjára szerelme. A találgatások megindulásának ellenére a sztárpár továbbra sem ismerte be egymás iránti újbóli fellángolását, ugyanakkor nem is tagadták, hogy együtt lennének.

Szerelmük igazolása mellett szól az is, hogy Miley-t egy hatalmas teherautó társaságában kapták lencsevégre Liam házánál, bennfentesek pedig tudni vélik, hogy ismét összebútoroztak, mi több, Miley a kutyáit (Milky, Bean, Mary Jane és Happy) is magával vitte, így hatfősre nőtt a közös négylábúiknak a száma, hiszen Liamnek is van két kutyája (Tani és Dora).

Miley és Liam 100%-os bizonyossággal együtt vannak. A barátaiknak is elújságolták, hogy ismét eljegyezték egymást

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy, a párhoz közel álló barát, amit egy másik forrás is megerősített.

Kattints ide a költözködő Miley-ról készült képért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek