Starity

Így nevezte el újszülött kisfiát Louis Tomlinson és Briana Jungwirth

2016. január 25. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az újdonsült szülők különleges nevet választottak közös csemetéjüknek, aki január 22-én jött világra.

hirdetés
Így nevezte el újszülött kisfiát Louis Tomlinson és Briana Jungwirth

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy végre megérkezett az első One Direction-baba Louis Tomlinson és Briana Jungwirth csemetéjének személyében. A párhoz közel álló barátok számoltak be elsőnek arról, hogy Briana fiúak adott életet, másnap azonban maga a boldog apuka is megerősítette a pletykákat a Twitteren.

A legnagyobb örömömre szolgál, hogy kimondhatom, tegnap megszületett a fiam. Egészséges és egyszerűen fantasztikus. Nagyon boldog vagyok!

írta a közösségi oldalon.

A rajongók természetesen azóta is tűkön ülve várják, hogy még többet megtudjanak a kicsiről, a pár barátainak köszönhetően pedig ez az álmuk valóra is vált. Kiderült ugyanis, hogy Louis és Briana a Sydney Rain nevet választotta az újszülöttnek, abban azonban még nem döntöttek, hogy melyikük vezetéknevét viselje a kicsi, ahogyan az sem világos, hogyan osztoznak majd a felügyeleti jogon.

Sokat beszéltek arról, hogy ki mit fizet majd. Briana családja azonban elrugaszkodott elvárásokat támaszt Louis-val szemben azt illetően, hogy mennyivel is járuljon hozzá a kicsi eltartásához havi szinten

– nyilatkozta egy bennfentes a Mirrornak.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek