Starity

TWD: Lauren Cohan elárulta, melyik volt a sorozat legrázósabb jelenete számára

2016. február 04. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Walking Dead nézőinek számtalan akciódús, elrettentő és hátborzongató jelenetben volt részük, melyek megelevenítése olykor még a szereplőknek is nehezére esett.

hirdetés

A sorozat főbb szereplői (Lauren Cohan, Norman ReedusDanai GuriraSteven Yeun) és a két producer, Robert Kirkman és Scott M. Gimple nemrégiben a Bravo Channel műsorában, az Inside the Actors Studióban vendégeskedett, melynek keretein belül bepillantást engedtek a kulisszák mögé, és ki-ki szót ejtett legemlékezetesebb élményéről. 

A Maggie-t életre keltő Lauren például arról számolt be, hogy a felmondásán gondolkozott, amikor elolvasta a harmadik évad forgatókönyvét, és megtudta, hogy karakterének császármetszést kell végrehajtania Lorin (Sarah Wayne Callies). Mielőtt döntést hozott volna, sorozatbeli férjét alakító kollégájához, Stevenhez fordult tanácsért, aki végül meggyőzte: maradjon.

Átkopogtam Stevenhez, és azt mondtam neki, hogy fel akarok mondani, mert nem hiszem, hogy képes vagyok megcsinálni a jelenetet

– vallotta a színésznő, aki végül mégis kötélnek állt, és bevállalta a rázós jelenetet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek