Starity

A lehető legjobban alakul Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata

2016. február 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongóik kezdeti kételyei ellenére megmutatták, hogy igenis van közös jövőjük és boldogok együtt.

hirdetés
A lehető legjobban alakul Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata

Louis Tomlinson és Danielle Campbell tavaly novemberben kezdett randizni egymással, ám csak később, december elején csípték őket először lencsevégre, amikor a hollywoodi Millions of Milkshakes bárban iszogattak együtt. Rajongóik kétkedve fogadták az esetleges románc lehetőségét, hiszen akkor már régóta köztudott volt, hogy a One Direction énekese teherbe ejtette Briana Jungwirth stylistot.

Az Ősök sztárját azonban nem tántorította el leendő mostohaanyai státusza, és azóta is Louis mellett hajtja álomra a fejét, ismerőseik pedig arról számoltak be, hogy boldogabbak, mint valaha. Danielle egyébként január 30-án ünnepelte 21. születésnapját, melyet összekötöttek Louis apává válásával, így egy csendes, ám annál személyesebb összejövetelt rendeztek a kaliforniai Venice Beach egyik éttermében, ahol a Boldog szülinapot! kívánó lufik mellett szép számmal akadtak az énekes fiának érkezését ünneplő dekorációs elemek is, melyen a kisfiú felirat volt olvasható.

A pár elégedett mosollyal az arcán hagyta el a helyszínt az éjszaka során, távozásukat pedig egy szemfüles lesifotós meg is örökítette. A felvételen tisztán kivehető, hogy a szerelmesek szorosan fogták egymás kezét, és a pletykákkal ellentétben szó sincs arról, hogy Danielle elhagyta volna Louist csak mert egy másik nőtől született gyermeke.

A képet ide kattintva tekintheted meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek