Starity

Liv Tyler élete végéig terhes lenne

2016. február 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 38 éves barna hajú szépség nagy családra vágyik, és bár jelenleg harmadik csemetéjét várja, nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy hamarosan érkezik a következő baba.

hirdetés
Liv Tyler élete végéig terhes lenne
Fotó: Red Magazine (Max Abadian)

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy kevesebb, mint egy évvel második fia születése után ismét áldott állapotban van a Gyűrűk Ura sztárja, aki saját bevallása szerint jól viseli a várandósságot, és alig várja, hogy új taggal bővüljön a családja. Az anyasággal kapcsolatban így fogalmazott az E! Newsnak adott interjújában:

Minden nap eluralkodik rajtam a gondolat, hogy úristen, azt sem tudom, hol áll a fejem, aztán veszek egy mély levegőt, és arra fókuszálok, hogy hálát adjak a lehetőségekért, melyek megadattak nekem. Mindig azt mantrázom magamban, hogy az univerzum se többet, se kevesebbet nem ad, mint amivel meg tudok birkózni, és hálát adok mindenért, hiszen képes vagyok megbirkózni velük. Jól érzem magam, a kisfiam nagyon édes, most lesz az első szülinapja

– magyarázta Liv, majd szót ejtett várandósságáról is.

Nagyon fáradt vagyok, de minden rendben. Boldog vagyok, ami egy csodás érzés. Úgy érzem, már örökké várandós leszek. Mindig nagy családról álmodoztam, és most nagyon izgatott vagyok.

Az interjú során a színésznő szót ejtett arról is, hogy vőlegénye, Dave Gardner mindenben a partnere, és bár jelenleg munkájuk miatt sok időt töltenek távol egymástól, nagyon boldogok, és alig várják, hogy végre egybekeljenek.

Liv és Dave egyébként 2014-ben kezdtek találkozgatni egymással, az év szeptemberében pedig bejelentették: gyerekük lesz. A kis Sailor egy évvel ezelőtt jött a világra, és még ugyanabban a hónapban gyűrű került Liv ujjára. Az esküvő az újbóli várandósság miatt még várat magára, ám a színésznő elmondása szerint Dave oldalán boldogabb, mint valaha!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek