Starity

Február végén érkezik a Río Roma új albuma

2016. február 20. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Río Roma nevezetű mexikói duó február 26-án jelenteti meg soron következő korongját, melyről már több kislemez is napvilágot látott.

hirdetés

Mexikóban hatalmas siker övezi a José Luis Roma és Raúl Roma alkotta csapatot, hiszen a klipjeikre több millióan voltak kíváncsiak a legnagyobb videó megosztó oldalon, koncertjeiken pedig mindig óriási a tömeg. Hazánkban sem teljesen ismeretlen a duó, ugyanis az ő nevükhöz fűződik A szerelem száz színe című mexikói telenovella betétdala, a Hoy Es un Buen Día.

A srácok jelenleg is gőzerővel dolgoznak, hiszen kevesebb, mint egy hét múlva, február 26-án lát napvilágot következő nagylemezük, az Eres La Persona Correcta En El Momento Equivocado, melynek címadó dalához már meg is érkezett a klip, igaz, csak szöveges verzióban.

A rajongóknak azonban ezen túl sem lehet oka panaszra, hiszen a napokban megismerhettük a Contigo című dalukat is, mely egyelőre csak audió változatban került fel a YouTube-ra. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek