Starity

Megérkezett az Alice Tükörországban előzetese

2016. február 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnap este megrendezésre került Grammy-díjátadón mutatták be a 2010-ben megjelent Alice Csodaországban folytatásának előzetesét.

hirdetés

Ami a történetet illeti, Alice öt éve járja az apja útját, utazgat a tengeren, amikor is úgy dönt: ideje visszatérni Londonba, hogy ismét találkozzon régi barátaival és ellenségeivel. Izgalomban természetesen ezúttal sem lesz hiány, ugyanis egy kandalló fölötti tükörnek köszönhetően Tükörországban találja magát, ahol újabb kalandok várnak rá...

A filmben ezúttal is Mia Wasikowska alakítja Alice-t, Johnny Depp a Kalapost, Anne Hathaway bújik a Fehér Királynő bőrébe, Helena Bonham Carter pedig a Vörös Királynőébe. A szereplők többsége ezúttal is a CGI-technikának köszönheti életre keltését, e karaktereknek olyan hírességek kölcsönzik hangjukat, mint a nemrégiben elhunyt Alan Rickman, Michael Sheen, Stephen Fry, Timothy Spall vagy Toby Jones.

A június elejére várt alkotás forgatókönyvét a Demónát, Az oroszlánkirályt, A szépség és a szörnyeteget és az Alice Csodaországbant is jegyző Linda Woolverton írta, a rendezői székbe pedig James Bobin ült, akinek munkáját az első rész rendezője, Tim Burton segítette.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek