Starity

Danielle Campbell hatalmas rajongója a One Directionnek

2016. február 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ősök sztárja az E! Newsnak ejtett szót arról, hogyan érez barátja zenekara iránt.

hirdetés
Danielle Campbell hatalmas rajongója a One Directionnek
Fotó: Lorenzo

Ahogy beszámoltunk róla, tavaly év végén talált egymásra Louis Tomlinson és az Ősök sztárja, Danielle Campbell. A szerelmesek kapcsolata egyre bensőségesebbnek ígérkezik, hiszen nemrég együtt ünnepelték a színésznő 21. születésnapját, amit egybekötöttek a One Direction énekesének apává válásával.

Valentin nap lévén a szerelmesek többségéhez hasonlóan ők is romantikázással töltötték a vasárnapot, melyet a Primary Wave rendezvényével koronáztak meg, ahol a szemtanúk beszámolója szerint remekül érezték magukat, és egy pillanatra sem szakadtak el egymástól. A fentiek fényében az E! News nemrégiben megereste Danielle-t, és a One Direction iránt táplált érzéseiről faggatta a lányt.

Nagyon szeretem a zenéjükat, hatalmas rajongójuk vagyok! A legutóbbi albumukat, a Made in the A.M.-et pedig egyenesen imádom... Fantasztikusra sikerült

– áradozott a 21 éves barna hajú szépség, aki kérésre azt is elárulta, mi a véleménye a srácok szólóelőadókként való karrierépítéséről.

Mindannyian hihetetlenül tehetségesek, és biztos vagyok benne, hogy sikeresek lesznek önálló előadókként is

– válaszolta szűkszavúan a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek