Starity

Nick Cannon nem áll készen a randizásra

2016. február 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-producer már több mint egy éve egyedül hajtja álomra a fejét, de saját bevallása szerint még mindig nem áll készen a továbblépésre.

hirdetés

Mariah Carey 2014 decemberében tett pontot Nick Cannonhoz fűződő kapcsolata végére, és bár ő hamar továbblépett, és megtalálta az Igazit James Packer üzletember személyében, exe azóta is magányosan tengeti mindennapjait. Ami karrierjét illeti, Nick igazán nem panaszkodhat, hiszen az America's Got Talent című tehetségkutató műsor vezetése mellett saját filmjén dolgozik, mely az online randizásról szól, ő maga azonban egy időre feladta a nagy Ő keresését, hogy saját magára koncentrálhasson.

Még nem találtam ki, hogyan tovább. Jelenleg úgy érzem, nem állok készen egy új kapcsolatra, ami azért is vicces, mert az online társkeresésről írok filmet, és teljesen belevetettem magam ennek a tanulmányozásába. Érdekesnek találom a dolgot, de én még nem próbáltam ki

– magyarázta a People-nek adott interjújában Nick, és arról is szót ejtett, milyen érzés számára, hogy még mindig az egyedülállók népes táborát erősíti.

Nem mondhatom, hogy nehezemre esik egyedül lenni. Az utóbbi időben megtanultam értékelni a privátszférát, elmélyültem a meditációban, és önmagam megismerésével foglalkoztam

– vallotta a színész.

Hat évig élt boldog házasságban Mariah Carey-vel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek