Starity

James Bay: „Mindig emlékezz arra, honnan jöttél”

2016. február 22. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit tehetség igen sikeres évet zárt tavaly, melyet idén a Grammy-gálán való fellépésével koronázott meg, ám ennek ellenére sem szállt el magától, és két lábbal áll a földön.

hirdetés
James Bay: „Mindig emlékezz arra, honnan jöttél”
Fotó: Republic Records

Tavaly márciusban jelent meg James Bay Chaos And The Calm címre keresztelt bemutatkozó lemeze, mely nemcsak hazájában, hanem világszerte hatalmas sikernek örvendett, olyannyira, hogy Grammy-díjra is jelölték az énekest Legjobb új előadó kategóriában.

A jelölést nem sikerült díjra váltania, de ennek ellenére sem szomorkodik, hiszen az átadón nyújtott pazar előadását még napjainkban is méltatják, és számtalan támogatóra tett szert a sztárvilágban. Justin Bieber, Demi Lovato, Sam Smith és Tori Kelly is arról biztosította nemrég a Twitteren, hogy drukkolnak neki, hogy ha már Grammy-t nem kapott, sikerüljön díjra váltania a BRIT Awardson kiérdemelt jelöléseit (Legjobb brit férfi előadó, Az év brit felfedezettje, Legjobb brit kislemez, Az év brit albuma).

A fentiektől függetlenül a 25 éves énekes továbbra is megmaradt ugyanannak az egyszerű, visszafogott és botránymentes srácnak, aki azelőtt volt, sikereiről pedig szerényen nyilatkozott a People magazinnak adott interjújában, felhívva a figyelmet arra, hogy a siker és a hírnév nem feltétlenül jár kéz a kézben a hírhedtséggel.

Azt hiszem, egyetlen dolgot kell szem előtt tartani a sikerhez, ez pedig a kedvesség. Kedvesnek lenni nem kerül semmibe, és mégis ez az, ami leginkább meghatároz. Szerencsés vagyok, amiért ott tartok, ahol. Egy csodálatos emberekből álló csapat van mögöttem, akik segítenek abban, hogy két lábbal a földön maradjak. Te se mulassz el emlékezni arra, honnan jöttél!

– nyilatkozta az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek