Starity

Válik Professor Green és Millie Mackintosh

2016. március 03. 09:09   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két brit csillag a minap jelentette be, hogy mostantól külön utakon folytatják.

hirdetés

Professor Green (születési nevén Stephen Manderson) és Millie Mackintosh 2011 decemberében ismerkedett meg egymással, 2013-ban pedig sor került a lánykérésre is, amire a Made In Chelsea sztárja boldogan felelt igennel, és még az év szeptemberében a rapper felesége is lett.

A szerelmesek kapcsolata több mélypontot is túlélt, ugyanis a rappert 2013 novemberében letartóztatták ittas vezetés miatt, de többször akadt példa arra is, hogy féktelen bulikon vett részt, míg felesége otthon várta. Bennfentesek szerint azonban nem ez volt a fő ok, amiért a válás mellett döntöttek, ugyanis míg Green alig várta, hogy apa legyen, Millie kijelentette: nem áll készen az anyaságra.

A gyerektéma egyre nagyobb problémává nőtte ki magát közöttük. Millie nem akarta beadni a derekát a közeljövőben, Stephen azonban már nagyon vágyott egy gyerekre. Ez nagyon szomorú, mert Stephen egy szerethető és érzelmes pasi, akiből csodálatos apa válik majd egy napon. Szerették egymást, nagyon is, de nem tett volna jót nekik, ha együtt maradnak

– nyilatkozta egy, a párhoz közel álló barát a The Sunnak. A válásról szóló híreszteléseket a pár egy hivatalos közleményben is megerősítette nemrégiben.

A legnagyobb szomorúsággal a szívünkben erősítjük meg a különválásunkról szóló pletykákat. Közös döntés volt, de továbbra is törődünk egymással, és igyekszünk barátok maradni

– olvasható a nyilatkozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek