Starity

Újabb csemetével bővült Ne-Yo családja

2016. március 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ne-Yo immár háromgyermekes apa lett! Felesége, Crystal egészséges kisfiúval ajándékozta meg.

hirdetés

Ahhoz képest, hogy Ne-Yo már gyakorlott apuka, igencsak meg volt ijedve, amikor feleségénél, Crystal Renay-nél megindult a szülés, ugyanis hamar kiderült: komplikációk nehezítik a baba világra jövetelét, így a kismama orvosa sürgősségi császármetszést volt kénytelen alkalmazni ahhoz, hogy a lehető legrövidebb idő alatt világra segítse a kisfiút. 

Szerencsére végül minden rendben ment, és szülei legnagyobb örömére végre megérkezett a családba a kicsi, aki a Prince Shaffer Chimere Smith Jr. nevet kapta. A félelemmel és izgalommal vegyes élményről az újdonsült édesanya az Instagramon számolt be, és egyúttal köszönetet is mondott imádott férjének, valamint orvosának, Sheryl Ross doktornőnek – és persze megérkeztek az első családi képek is.

Az újszülött kisfiú egyébként az első közös gyermeke a sztárpárnak, akinek érkezéséről múlt agusztusban számoltak be. A szerelmesek múlt hónapban esküdtek örök hűséget egymásnak, hogy a kicsi hivatalosan is családba érkezhessen.

 

NE-YO (@neyo) által közzétett fénykép,

Ami a gyerekeket illeti, Ne-Yónak Monyetta Shaw-hoz fűződő kapcsolatából már van két csemetéje: lánya, Madilyn Grace idén lesz hatéves; fia, Mason Evan pedig az ötödik születésnapját ünnepli ősszel.

 

NE-YO (@neyo) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek