Starity

Hat évig küzdött bulimiával Alexa Vega

2016. március 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Instagramon közzétett képe miatt kezdték savazni a színésznőt, aki ezt igencsak a szívére vette, és elhatározta: őszintén vall betegségéről.

hirdetés

Amikor kívánod a chipset, de nem ehetsz belőle. #gluténmentesproblémák (Ez nem kukorica chips... ha az lenne, már nem lenne)

– írta Alexa Vega az alábbi kép mellé, mely karibi vakációja alatt készült.

Követőit azonban nem nyerte meg magának gluténmentes életmódjával, és többen támadni kezdték azért, amiért alakja megőrzése érdekében megvonja magától azt az ételt, amit megkíván. A szőkeség nem sokkal később egy újabb poszttal reagált az őt kritizáló követőknek, így megtudhattuk, szó sincs arról, hogy az alakját féltené, sokkal inkább azért mond le az étvágygerjesztő finomságról, mert hat éven át tartó bulimiája maradandó károkat okozott a szervezetében, így bizonyos táplálékokat nem tud úgy feldolgozni, mint egészséges társai.

Teljesen kiakadtam, amiért olyan sokan érezték szükségét, hogy kritizáljanak a gluténmentes életvitelem miatt. Hat éven át küzdöttem a bulimiával, ez pedig olyasvalami, amiről most beszélek először nyíltan. Folyton bizonytalan voltam a testemet illetően. Mióta leküzdöttem a betegséget (hála Istennek érte), rengeteg problémám adódott az ételek feldolgozásával kapcsolatban. Maradandó károsodást szenvedtem, és a felépülésem folyamata nagyon fájdalmas volt, de 100%-ig megérte belevágnom

– olvashatóak Alexa sorai a közösségi oldalon. A fiatal tehetség továbbá arról is szót ejtett, hogy végre elégedett önmagával, büszke a testére, és mindennél többet jelent számára az, hogy elmondhatja: újra egészséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek