Starity

Legújabb stúdiólemezén dolgozik Justin Timberlake?

2016. március 18. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi években nagy volt a csend az énekes háza táján, de úgy tűnik, hogy már nem sokáig.

hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a visszatérésén dolgozik Justin Timberlake, hiszen az Instagramon közzétett legújabb képének tanúbizonysága szerint már stúdióba is vonult oldalán egy olyan tehetséges producerrel, mint a The Voice-ban is zsűriző Pharrell Williams!

Jelenleg

– írta a felvétel mellé Justin, azt azonban nem kötötte követői orrára, hogy pontosan mi is zajlik a kulisszák mögött, ám Pharrell mosolyát látva csak jóra tudunk következtetni.

Ez azonban nem az egyetlen biztató jel az énekes visszatérését illetően, ugyanis köztudott, hogy a hamarosan a mozikba kerülő Trollok című animációs filmen dolgozik az énekes, melyben ő kölcsönzi Branch hangját, valamint ő írja a filmzenét is.

Mindig is arról fantáziáltam, hogy összehozom a film és zene világát egy gigantikus nagy műben, és nem is lehetnék izgatottabb most, hogy ez végre megvalósul a DreamWorksnak hála a Trollok képében. Ez a film nagyon különleges a számomra, és már nagyon várom, hogy láthassátok

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a projekt kapcsán.

Nem csoda, hogy rajongói tűkön ülve várják Justin visszatérését, hiszen legutóbb 2013-ban volt jelen a film- és zeneipar területén is aktívan: ekkor jelent meg legutóbbi, The 20/20 Experience című stúdióalbuma, valamint a filmvásznon is ebben az évben láthattuk utoljára, méghozzá a Vakszerencse és a Llewyn Davis világa című alkotásokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek