Starity

Trónok harca: Van még remény Jon Snow számára?

2016. április 02. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca szereplőgárdája is válaszolt a sorozattal kapcsolatos legfontosabb kérdésre: Jon Snow visszatér vagy örökre eltávozott?

hirdetés
Trónok harca: Van még remény Jon Snow számára?
Fotó: HBO

Április 26-án visszatér a képernyőkre a Trónok Harca. A sorozat rajongóit pedig (szinte) egyetlen egy kérdés foglalkoztatja, az ötödik évad végetérte óta: vajon Jon Snow él vagy meghalt? A választ a karaktert életre keltő Kit Harington is kerüli, de azt biztosan tudjuk, hogy a brit színész együtt forgatott a stábbal több napot. Ráadásul a 6. évad első plakátján is az ő arca köszön vissza a nézőkre.

Az Entertainment Weekly a közelmúltban feltette a kérdést a népszerű széria színészeinek, a válaszok között pedig voltak igazán vicces és frappáns megoldások is. De vajon tudja bárki az igazságot Jon Snow végzetével kapcsolatban?

Kristian Nairn / Hodor

Istenem, ha mindig kaptam volna egy dollárt az elmúlt egy év alatt, ahányszor ezt megkérdezték, ma már nagyon gazdag ember lennék.

Nikolaj Coster-Waldau / Jamie

Én azt mondom, Jon meghalt. Nem egy bonyolult dolog, mert meghalt.

Maisie Williams / Arya

Az én válaszom: igen, meghalt. Nagyon vicces az embereket elnézni, hogy biztosak a válaszomban, mert azt hiszik, hogy én olvastam az összes szövegkönyvet. Szóval, ha valaki tud valamit az én vagyok.

Fotó: HBO

Emilia Clarke / Daenerys

Ez annyira frusztráló. Az emberek annyira szeretnék, hogy éljen, hogy minden módot megtalálnak arra, hogy azt tudják mondani, hogy Jon Snow életben van.

Lena Headey / Cercei

Ha elmondom, meg kell, hogy öljelek. Vagy egyszerűen csak nevetek.

Conleth Hill / Varys

Láttátok meghalni. Miért kérdezitek?

Gwendoline Christie / Brienne

Én csak a saját szövegkönyvemet olvastam, úgyhogy nem tudom.

Alfie Allen / Theon

Jon tovább él... csak nem fizikailag

A nyilatkozatok alapján valószínűleg csak visszaemlékezések során láthatjuk majd újra Jon Snow karakterét, de a legújabb előzetes alapján Ned Stark is visszatérhet egy csata erejéig, persze a hatalmasok játszmájában már megtanultuk, hogy minden megtörténhet.  

Április 26-án a hatodik évad első részében még az is megeshet, hogy egy vagy több újabb személlyel fog bővülni az arcok csarnoka. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek