Starity

Szexi fehérneműs klippel jelentkezett Ariana Grande

2016. március 31. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt jelent meg az énekesnő legújabb klipje, mely slágeréhez, a Dangerous Woman-hez készült.

hirdetés

Ariana Grande betartotta a szavát, és néhány órával ezelőtt publikálta legújabb dalához, a Dangerous Woman-hez az első videoklipet. A kisfilmet a The Young Astronauts rendezte, melyben Grande egy fekete fehérneműben pózol egy kék függöny előtt, melyet színes fényekkel tettek még izgalmasabbá és érzékibbé, így igazán intim hangulat uralkodik az egész klip alatt. Többször látható az amerikai énekesnő új tetoválása is, egy „baby doll” felirat a középső ujján.

A videó felvétele néhol szándékosan szemcsés a 90-es évek VHS-kazettáit idézi, akár az e korszakban készült David Lynch-film, a Kék bársony egy nyers verziója, melyben egyébként van is egy híres jelenet, melyben egy kék függöny előtt egy nő énekel. A 22 éves sztár azt ígérte, hogy ez még csak egy első, rövidebb kisfilm, és május 20-án egy hosszabb verzió is napvilágot lát majd. 

A Dangerous Woman az énekesnő azonos című, második stúdióalbumán kapott helyet. A szerzemény nem várt sikereket ért el, már egy nap után az iTunes legnépszerűbb dalává vált, és egyes optimisták már az Emmy-díjat emlegetik vele kapcsolatban.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek