Starity

Szívdöglesztő modellel randizik Sam Smith

2016. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Writing's on the Wall énekesére végre rátalált a boldogság – életében először randizott.

hirdetés
Szívdöglesztő modellel randizik Sam Smith

A Grammy-, Oscar- és Golden Globe-díjas slágergyáros néhány hete jelentette be, hogy hosszabb szabadságra megy, hogy kipihenje az elmúlt évek fáradalmait, és lazítson kicsit, ám úgy tűnik, nem vesztegeti tétlenül az idejét. A fényes karriert Sam már ki is pipálhatja képzeletbeli listáján, és végre magánélete is pozitív fordulatot vett.

A brit tehetség nem titkolta korábban sem, hogy a saját neméhez vonzódik, a közelmúltban pedig rátalált a boldogság is egy jóképű modell, Jay Camilleri személyében. Kapcsolatuk ugyan még a kezdeti, ismerkedős fázisban tart, ám tagadhatatlan, hogy remekül érzik magukat egymás társaságában.

Nagyon sok időt töltenek együtt, és amellett, hogy illenek egymáshoz, jól ki is jönnek

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő bennfentes, majd hozzátette, hogy a pár egyelőre csak a randizós szakaszban tart, így kapcsolatuk egyelőre nem hivatalos.

Még sosem volt férfi partnerem, nem is igazán tudom, miben más. Egyelőre még tanulom, hogy mi a jó és normális egy randi esetében

– vallotta Sam az E! Newsnak adott egy korábbi interjújában.

És hogy ki Sam választottja? Mutatjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek