Starity

TVD: Újabb főszereplő búcsúzik Mystic Fallstól

2016. április 08. 08:08   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iHeartRadio Music Awardson derült ki, hogy Steven R. McQueen és Nina Dobrev után újabb főszereplő távozik a The CW népszerű drámasorozatából.

hirdetés
TVD: Újabb főszereplő búcsúzik Mystic Fallstól
Fotó: The CW

Nina Dobrev és Steven R. McQueen után Kat Graham is bejelentette a távozását. A Bonnie Bennettet alakító színésznő a sorozat nyolcadik évadára még leszerződött, utána azonban végleg búcsút int Mystic Fallsnak.

A 8. évad lesz az utolsó évadom. Remélem, bármit teszek is utána, a stábtagok velem jöhetnek. Ha ők jönnek, akkor minden jó lesz, mert számomra őket a legnehezebb hátrahagyni. Mi egy család vagyunk

– nyilatkozta a színésznő az iHeartRadio Music Awardson az Us Weeklynek.

Annak ellenére, hogy tudja a búcsú nem lesz könnyű, a 26 éves színésznő igyekszik a dolgok jó oldalát nézni, hiszen a kezdetektől kulcsszereplője volt a szériának, és számtalan szép emlék köti a sorozat készítőihez és szereplőihez. 

Kat távozása azonban a Vámpírnaplók hardcore fanatikusai számára valószínűleg nem bír a meglepetés erejével, ugyanis a színésznő már egy ideje készen állt a továbbállásra. Az idei People's Choice Awardson például nyíltan beszélt arról, hogy úgy érzi, ideje lezárni a 2009 óta futó sorozatot. 

Úgy gondolom, akkor érdemes lezárni a történetet, amikor egy sorozat nagyon erős. És tudjátok mit? Ha ez lenne az utolsó évad, izgatott lennék, mert hét év egy sorozatban nagyon szép teljesítmény

– nyilatkozta akkor Graham.

A rajongókban érthető okokból felmerült a kérdés, hogy ha már így megfogyatkozott a stáb, van-e remény a folytatásra Bonnie nélkül is. Julie Plec, a sorozat producere azonban korábban úgy nyilatkozott, hogy amíg a Salvatore-testvéreket alakító Ian Somerhalder és Paul Wesley nem áll készen a távozásra és a történet lezárására, addig ő is marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek