Starity

Testvérsorozatot kap a Young & Hungry

2016. április 20. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A márkaváltást követően az első upfront rendezvényen, már Freeformként – korábban ABC Family – a Disney hálózat bejelentette, hogy fejlesztéseket terveznek drámák, vígjáték projektek és doku-sorozatok körében. Ennek eredményeképpen a csatorna vígjátéksorozata, a Young & Hungry testvérsorozatot kap, amelynek főszereplője a széria vezető producere, Ashley Tisdale lesz.

hirdetés
Testvérsorozatot kap a Young & Hungry
Fotó: Freeform

A sorozat két epizódjában már Ashley karaktere bemutatkozott a leszbikus Logan Rawlings személyében, akit a san franciscói Monthly magazin főszerkesztőjeként ismertünk meg. Mindig leengedett hajjal mutatkozik, a lehető legdivatosabb ékszereket és ruhákat viseli. A sorozatban a helyszínre érkezik, hogy interjút készítsen Josh-sal (Jonathan Sadowski), akivel a sikeres karrierjéről kellene beszélgetnie, de hamarosan teljesen más helyzetben találja magát: vonzalom ébred benne Gabi (Emily Osment), a népszerű gasztroblogger iránt.

Logan barátnője, Judy Green (Jessica Lowndes) ünnepelt séf-vendéglős, aki a san franciscói Pure étterem büszke tulajdonosának mondhatja magát. Kapcsolatuk komolynak tűnik ekkor, hiszen együtt élnek annak ellenére is, hogy a múltban már búcsút intettek egymásnak egyszer –románcukat Josh segítségével hozták rendbe.

A még el nem nevezett produkció vezető producere előreláthatóan Ashley lesz – amennyiben a szériát berendelik teljes évadra –, és Logan élete lesz a központi témája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek