Starity

Emma Watson Tom Felton iránt érzett szerelme nem volt kölcsönös

2016. április 11. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmekben Hermione Grangert alakító színésznő nem titkolja, hogy kollégája volt élete első szerelme.

hirdetés

Emma Watson 2011-ben a Seventeen magainnak vallott arról, hogy élete első szerelme Harry Potter-beli kollégája, a Draco Malfoy-t éltre keltő Tom Felton volt. A színésznő akkor azt is bevallotta, hogy annak idején színt vallott Tomnak, manapság pedig már csak jót nevetnek az egészen. 

Feltont azonban valamilyen okból kifolyólag ezidáig nem kérdezték meg a dologról, ám a napokban a Wizarding World Of Harry Potter megnyitóján szó esett a témáról, ahol ő is őszintén vallhatott arról, hogy viszonzásra talált-e Emma szerelme.

Emmával mindig nagyon közel álltunk egymáshoz, de a kapcsolatunknak nem volt romantikus természete. Sajnálom, ha csalódást okozok ezzel

– magyarázta a színész, majd bevallotta, hogy ő is egy kollégájába esett bele annak idején, de nem egy roxfort-beli iskolatársába, hanem az egyik halálfalóba, történetesen a nagynénjét, Bellatrix Lestrange-et alakító Helena Bonham Carterbe, de a vonzalom – aligha meglepő módon – nem volt kölcsönös.

Visszatérve a Wizarding World Of Harry Potter megnyitójára, a rendezvényen Tom mellett megjelent még a Luna Lovegoodot alakító Evanna Lynch, a Flitwick professzort életre keltő Warwick Davis, és a Weasley-ikreket megformáló James és Oliver Phelps is.

Folyamatosan tartjuk egymással a kapcsolatot. Tudod, mi mindannyian olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Általában a Föld különböző sarkain vagyunk, de az ehhez hasonló alkalmak mindig jó esélyt adnak arra, hogy ismét összejöjjünk

– vallotta a rendezvény kapcsán Tom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek