Starity

Megan Fox babát vár

2016. április 12. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Válás ide vagy oda, úgy tűnik, hogy a színésznő és szerelme ismét visszataláltak egymáshoz.

hirdetés

Tavaly augusztusban számoltunk be arról, hogy 11 évnyi együttlét után pontot tenne kapcsolata végére Megan Fox és Brian Austin Green. A pár kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet, ami jelenleg is függőben van, mindazonáltal minden szónál ékesebb bizonyítéka békülésüknek, hogy a színésznő harmadik közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Ugyan a várandósság hírét egyikük sem erősítette meg, ám szavakra nem is volt szükség Megan pocakját látva, aki tegnap este a CinemaConon népszerűsítette a főszereplésével készült Tini Nindzsa Harci Teknőcök című filmet kollégája, Will Arnett oldalán.

Nem élhetsz egy álomvilágban, és gondolhatod azt, hogy mindig minden tökéletes lesz. Lesznek kevésbé kedvező időszakok is. Ez annak a bizonyítéka, hogy a kommunikációban van a hiba. A viták teljesen természetesek, mindenhol előfordulnak. Ilyenkor nem árt lenyugodni, és leülni, átbeszélni a problémákat, és észben tartani, hogy ez is az emberi interakciók, a kommunikáció része. Brian a lelki társam. Hiszem, hogy így van, hiszen ő a gyerekeim apja

– nyilatkozta még 2014-ben kapcsolatukról a színésznő, aki az E! Newsnak adott legfrissebb interjújában azt is elárulta, hogy fiaikat következetesen nevelik: nem engedik nekik megnézni a filmjeiket, és az okos eszközöktől is igyekszenek távol tartani őket, hogy normális gyerekkoruk lehessen.

Igyekszem távol tartani őket a tévétől és a filmektől, akárcsak az iPadtől és iPhone-tól is, mert úgy gondolom, hogy ezek az eszközök rossz hatással vannak a gyerekek agyi fejlődésére, így próbálom ezeket kiiktatni az életükből, és elrettenteni őket a közösségi médiától is. Általában Pixar-filmeket szoktunk nézni, imádjuk az ilyesmit. A múltkor például a Pán Pétert néztük. Fogalmuk sincs arról, hogy én mivel foglalkozok. Szinte törvényszerű, hogy végül az iskolában majd valaki elmondja nekik, de addig is szeretném titokban tartani.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek