Starity

A Fox megújította a New Girlt – Zooey Deschanel visszatér a képernyőkre

2016. április 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fox csatorna vezetősége szerint a népszerű vígjátéksorozat ugyanolyan jól teljesít, mint a kezdetekkor, így nem volt kérdéses a folytatás.

hirdetés
A Fox megújította a New Girlt – Zooey Deschanel visszatér a képernyőkre
Fotó: Fox

A Jesst életre keltő Zooey Deschanel tavaly vonult vissza első gyermeke érkezése miatt, a New Girlben való hiányát pedig Megan Fox szerződtetésével pótolták a készítők. Zooey azonban immár készen áll a visszatérésre az újonnan megújított sorozatban, melynek záróepizódját hónap végén vetíti a Fox csatorna.

Jó hír a rajongók számára, hogy a sorozat várhatóan ősszel tér vissza a képernyőre a hatodik évaddal, melyben nemcsak a Zooey alakította Jesst láthatjuk újra, hanem a Megan Fox által életre keltett Reagent is, valamint találkozhatunk még Nickkel (Jake Johnson), Winstonnal (Lamorne Morris), Schmidttel (Max Greenfield) és Cece-vel (Hannah Simone) is.

Minden hálózati csatorna arra törekszik, amit Liz Meriwethernek sikerült elérnie a New Girllel a bravúros dialógusok, az ötletes és szellemes előadások, a tehetséges stáb és az érzelmileg magával ragadó történetmesélés nyomán. A sorozat kreatív szempontból ma is ugyanolyan erős, mint egykor, és ezúton szeretnénk gratulálni a stábnak a 100. epizódos mérföldkőhöz. Alig várjuk a karakterek életének felkavaró és vidám fordulatát a folytatásban

– nyilatkozta a csatorna elnöke, David Madden a hatodik évad kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek