Starity

Megmutatta gömbölyödő pocakját Behati Prinsloo

2016. április 18. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első gyermekével várandós szupermodell az Instagramon mutatta meg napról napra gömbölyödő pocakját.

hirdetés

Múlt hónapban számoltunk be arról, hogy férjével, Adam Levine-nel közös első gyermekét hordja a szíve alatt Behati Prinsloo, néhány nappal később pedig az is kiderült, hogy legjobb barátnője, Candice Swanepoel is áldott állapotban van, így az élet egyik legnagyobb csodáját közösen élhetik meg a Victoria's Secret-angyalok. 

Behati nemrég lépett a második trimeszterbe, és már a pocakja is növésnek indult, amit büszkén meg is mutatott közel négymilliós követőtáborának az Instagramon. 

Igen, fejest ugrottam [az anyaságba]. Ez az első kismamanadrágom, és nagyon kényelmesnek tűnik

– írta a modell az alábbi felvétel mellé.

Az E! Online úgy tudja a párhoz egy közel álló baráttól, hogy Behatiék már a kicsi nemét is tudják, de egyelőre nem szeretnék elárulni. A szerelmesek egyébként új családi fészek után néznek, ugyanis múlt héten eladásra bocsátották 2800 négyzetméteres, New York-i lakásukat, cserébe pedig Los Angeles egyik legjobb környékén, Pacific Palisadesben keresnek maguknak új otthont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek