Starity

Első gyermekét hordja a szíve alatt Candice Swanepoel

2016. március 21. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke bombázó nyár végén ad életet párjával, Hermann Nicolival közös első csemetéjének.

hirdetés

Candice Swanepoel mintha csak összebeszélt volna legjobb barátnőjével, a szintén várandós Behati Prinsloo-val, hiszen közel azonos időben válnak édesanyává az év második felében. A szőke szépség már az Instagramon is közzétette, hogy új élet növekszik a testében, barátai pedig úgy számoltak be, hogy már alig várja, hogy anya lehessen.

Candice és Behati legjobb barátnők, és a szülésük időpontja is nagyon közel fog esni. Mindketten először tapasztalják meg a várandósság örömeit, és boldogok, hogy együtt mehetnek át ezen olyasvalakivel, aki megérti őket. Már alig várják, hogy anyákká váljanak

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak

Ami pedig Candice-t és Hermannt illeti, igazán nincs oka aggodalomra a rajongóknak, hiszen láthatóan nagyon boldogok együtt – immár közel tíz éve. Hermann egyébként tavaly ereszkedett fél térdre a szőkeség előtt, aki boldogan mondott igent az egész életét megváltoztató kérdésre, ám az esküvő minden bizonnyal még várat magára a kicsi világrajöveteléig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek