Starity

Hivatalosan is véget ért Kaley Cuoco házassága

2016. május 10. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja mindössze 21 hónapja volt házas, amikor beadta a válókeresetet férje, Ryan Sweeting ellen.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy kevesebb mint két évnyi házasság után a válás mellett döntött Kaley Cuoco, és kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva házasságra felbontását kérvényezte. Az E! News értesülései szerint május 6-ával bezárólag pont került a frigy végére, és hivatalosan is elvált az egykori álompár.

Kaley és Ryan egyébként 2013-ban, mindössze három hónapnyi ismeretség után állt oltár elé, és mondta ki a boldogító iegnt szilveszter éjszakáján 150 fős vendégseregük jelenlétében a Hummingbird Nest Ranchon. 

Ami a válást illeti, egyikük sem távozott üres zsebbel: Port Hueneme-i és tarzanai ingatlanjaik Kaley birtokában maradtak, ezzel szemben neki kell kifizetnie Ryan 55 000 dollárra (~14 millió 812 ezer forint) rúgó jogi költségeit, emellett pedig november 30-áig ki kell perkálnia a 165 000 dollárnyi (~44 millió 437 ezer forint) rokontartási díjat is.

A színésznő mindezek ellenére sem szomorkodik, hiszen a közelmúltban ismét rátalált a boldogság, méghozzá az otthonához közeli lovastanyán a Grand Prix-nyertes lovas, Karl Cook személyében. Kapcsolatát immár esze ágában sincs titkolni, és boldogabbnak tűnik, mint valaha!

 

@normancook által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek