Starity

Ezért búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől Dávid

2016. május 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég búcsút vett az RTL Klub népszerű napi sorozatának stábjától Dávid.

hirdetés
Ezért búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapesttől Dávid
Fotó: RTL Klub

A Vörös Attila alakította Dávid több mint két évig volt képernyőn az Éjjel-Nappal Budapestnek köszönhetően, nemrég azonban búcsút vett kollégáitól, ugyanis a történet szerint lehetőséget kapott arra, hogy külföldön építse tovább zenészi karrierjét.

Ami azt illeti, Attila annak idején az Egyesült Államokból érkezett haza a sorozat forgatása miatt, és bár saját bevallása szerint nagyon élvezte az elmúlt éveket, úgy érzi, itt az ideje, hogy ismét visszatérjen a gyökereihez, és a zenei karrierjére koncentráljon. A színész-zenész a fentiek értelmében valóban a tengerentúlra utazik, ahonnan – a Blikk értesülései szerint – több zenekartól is kapott megkeresést, jelenleg pedig szólólemezének munkálatai élveznek elsőbbséget az életében.

Dávid/Attila egyébként már a sorozatban való debütálása előtt is ismert zenész volt. Olyan együttesekben kamatoztatta tehetségét, mint a közelmúltban feloszlott Leander Rising, a Cadaveres, a Morpheus és a Nevermore – többek között.

Sorozatbeli kollégái búcsúbulit rendeztek Dávidnak (Fotó: Facebook / Éjjel-Nappal Budapest)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek