Starity

Demi Lovato: „Rémálom volt együtt dolgozni velem!”

2016. május 18. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato őszintén mesélt a Grammy-díjátadós pillanatáról, múltbeli énjéről, és készülőben lévő hatodik albumáról is, a riport mellé pedig egy nem mindennapi fotósorozat is készült róla.

hirdetés
Demi Lovato: „Rémálom volt együtt dolgozni velem!”
Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

Demi Lovato hétéves kora óta tevékenykedik Hollywoodban, a hosszú évek kitartó, kemény munkája pedig kezdi meghozni számára a várva várt elismerést. Ennek eredményeként karrierje során először állhatott a Grammy színpadán, ugyanis ő volt az egyik olyan előadó, aki azt a megtiszteltetést kapta, hogy a legendás Lionel Richie előtt tiszteleghetett, ez pedig egy sorsfordító pillanat volt a számára.

Tisztán emlékszem, hogy Lionel Bruno Mars és Mark Ronson mellett ült. Lionel annyira boldognak tűnt, és amikor megütöttem az első magas hangot, Bruno felállt a székéből, és az öklével a levegőbe csapott. Miután lejöttem a színpadról, elkezdtem sírni. Oly sok időbe telt számomra eljutni a Grammy-díjátadóig, és az, hogy végre felléphettem, csodálatos volt

– emlékezett vissza Lovato az eseményre. 

Az interjú alatt edzéshez öltözött Miss Lovato mindig is nyíltan mesélt démonairól, aminek köszönhetően a riporternő szerint nyugodtság, és könnyedség volt érzékelhető a beszélgetésükben, ami ritka szokott lenni hírességekkel való interjúk során, főleg olyanoknál, akik kamerák kereszttüzében nőttek fel.

Inkább élem az életem szabadon és nyíltan, mint elzárva, ahol az emberek valami olyasmiért kedvelnek, ami nem vagyok.

Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

Azonban mint mindenkinél, nála is vannak határok, különösen a párkapcsolatát illetően. Wilmer Valderrámával 5 éve alkotnak egy párt és laknak együtt, ezalatt az időszak alatt pedig a média számtalan alkalommal pletykált eljegyzésről, amit a szerelmesek újra és újra megcáfoltak.

Senkinek semmi köze hozzá, csak ránk tartozik, és majd megtörténik, amikor megtörténik.

A 23 éves énekesnő könyörtelenül, ám annál őszintébben beszélt tinédzserkori énjéről, a riporter kérdésére egykori önmagát a rosszindulatú és a picsa jelzőkkel írta körül. 

Mielőtt teljesen kijózanodtam volna, egyike voltam azon embereknek, akik magasról leszartak mindent. Ezt használtam ürügyként arra, hogy megtehessek bármit, amit csak akarok. Rémálom volt velem dolgozni.

Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai
Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

Az egykori X-Faktor mentor mindig nyiltan vállalja véleményét, olyan témákban is, mint például a Donald Trump iránt érzett ellenszenve vagy Hilary Clinton iránt való elkötelezettsége, még akkor is, ha ezzel negatív érzést vált ki az emberekből.

Már olyan régóta csinálom ezt, hogy szinte csak nevetek azokon, amiket az emberek mondanak. Sosem fogsz egyetérteni mindenkivel, és lenyűgözni sem fogsz tudni mindenkit.

A többi hírességhez hasonlóan Lovato is támogatását fejezte ki a Kesha vs Dr. Luke ügyben, és bizonyára még sokan emlékeznek rá, hogy idén februárjában nemtetszését fejezte ki az ellen is, hogy Taylor Swift 250 ezer dollárt adományozott a pereskedő énekesnőnek

Sokszor túlságosan szenvedélyes vagyok. Elragadtattam magam Twitteren, és mondtam, amit mondtam. Figyelj, semmi pozitív nincs abban, amikor nőket próbálnak egymás ellen uszítani. Persze vannak nők, akikkel nem jövök ki, de ez így van rendjén. Azt vallom, hogy ne címkézd fel magad a feminista jelzővel akkor, hogy ha nem veszed ki a munkából a részed. Óriási tisztelettel nézek az olyan nőkre, mint Lena Dunham, vagy Beyoncé, akik a munkájuk által elképesztő politikai nézeteket szemléltetnek.

Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai
Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

 Lovato túlzott szabadszájúsága miatt sokszor került bajba, azonban ez az egyik olyan tulajdonsága, amiért annyian szeretik őt.

Sosem fogom befejezni annak a hangoztatását, amiben hiszek. Nem okoz problémát kiállni magamért sem. Talán ez onnan ered, hogy Texasban nőttem fel. Mára megtanultam úgy intézni a dolgokat, hogy közben ne taszítsam el magamtól az embereket. Ne a cseszd meg mentalitással közelítsd meg a dolgokat. Hanem helyette állj úgy hozzá, hogy Én így érzékelem ezt és ezt, és semmi probléma nincs a hitemmel vagy az érzéseimmel. Aztán vagy egyetértünk, vagy nem.

Amiben viszont szentül hisz, az a hangja. Saját bevallása szerint rosszul érintette, hogy legutóbbi két kislemeze, a Confident és a Cool For The Summer nem érték el a várva várt első helyet a slágerlistákon.

Nagyon csalódott voltam miatta, mert eredetileg ez volt a célom. Aztán végül eljutottam arra a pontra, ahol már egyáltalán nem érdekelt, hiszen hamarosan turnéra indulok, ahol olyan dalokat szeretnék énekelni, amivel igazán megmutathatom a hangom.

Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai
Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

Lovato az elmúlt hónapokban Stone Cold című erőteljes balladájával varázsolta el a közönséget, mindeközben a tavasz nagy részét a stúdióban töltötte, hogy máris hatodik nagylemezén dolgozzon, ráadásként pedig gőzerővel készül a júniusban induló Honda Civic Future Now névre keresztelt turnéjukra is, jó barátjával, Nick Jonasszal.

Mire megkezdődik a turné, szeretném, hogy elő tudjak új dalokat is adni. Ideális esetben már a következő hónapban szeretnék kiadni egy új kislemezt.

A Confident előadója tisztában van vele, hogy a kemény munka nem garantálja, hogy az emberek az idő múlásával többnek fogják őt látni egykori gyereksztárnál. És ez teljesen rendjén van a számára, mivel önmagát ő ennél sokkal többnek látja.

Még mindig alábecsülnek. Még sokat kell bizonyítanom, nem csak a hangommal kapcsolatban. Néhány ember úgy gondolja, hogy mivel fiatal vagyok, nem tudok józan maradni. De pontosan ezek azok a dolgok, amit beszeretnék bizonyítani magamnak.

A riport legvégén egy gyors kérdezz-feleleket is játszottak az énekesnővel:

– Mit szoktál énekelni a zuhany alatt? 
– Aretha Franklin-dalokat.

– Első gyerekkori szerelmed?
– Douglas McDonald. Ő ötödik osztályos volt, én pedig óvodás, ha!

– Film, ami mindig megsirat?
– Szerelmünk lapjai, de mindenen képes vagyok sírva fakadni.

– Kedvenc sorozat?
– Az olyan bűnügyi műsorok, mint a 20/20 vagy a  Forensic Files. Boldogsággal töltenek el.

– Híresség, akiért odáig vagy?
– Wilmer!

– Ki szeretnél lenni, amikor felnősz?
– Ez könnyű. Én!

Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai
Fotó: Refinery 29 I Nagi Sakai

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek