Starity

Életet adott első gyermekének Alexis Bledel

2016. május 19. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha valaki nagyon jól tud titkolózni Hollywoodban, akkor az Alexis Bledel. A színésznő már hosszú hónapok óta édesanya.

hirdetés
Életet adott első gyermekének Alexis Bledel

Valamennyien meglepődtünk, amikor fény derült Eva Mendes legutóbbi várandósságára, hiszen a színésznő már az utolsó hetekben járt, nem sokkal később pedig egészséges kislánynak adott életet. A legtöbbünket az döbbentette meg, hogy első terhességéhez hasonlóan milyen könnyedén titokban tudta tartani a nagy hírt, ám még ő is csak kezdő Alexis Bledelhez képest, aki több mint fél éve adott életet első gyermekének, anélkül, hogy a média kiszagolta volna akár a várandósság vagy a szülés hírét.

Az izgalmas újdonságról Alexis Szívek szállodája-beli kollégája, Scott Patterson rántotta le a leplet, amikor a sorozat újbóli képernyőre vitelével kapcsolatos interjúja során elszólta magát. 

Csodálatos volt újra látni Alexist. Igazi nővé érett, büszke édesanya lett, megházasodott és boldog. Emlékszem, 18 éves volt, amikor először találkoztunk, a főiskoláról jött Hollywoodba, és hirtelen nagyon elfoglalt lett. Ő most is ugyanaz a szerethető, intelligens és csodálatos lány, aki akkor volt. Nem nagyon változott, most is ugyanúgy néz ki

– nyilatkozta a színész.

Alexis egyébként már az esküvőjével kapcsolatban is nagyon titokzatos volt: a média teljes kizárásával állt oltár elé szerelme, Vincent Kartheiser oldalán 2014-ben. A menyegző hírét csak később erősítette meg sajtószóvivője, ahogyan kisfia érkezéséről is csak most értesült a sajtó. Scott elkotyogott szavait természetesen Alexis képviselője is alátámasztotta, hozzátéve, hogy a színésznő tavaly ősszel adott életet kisfiának. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek