Starity

Ariana Grande bepasizott

2016. május 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves tehetség közel egy évig volt egyedül, de immár van, aki mellett álomra hajtsa a fejét.

hirdetés
Ariana Grande bepasizott
Fotó: InRock Magazine (Japan)

Az Us Weekly számolt be róla nemrég, miszerint rátalált a boldogság Ariana Grendére. A színész-énekesnő nyolc hónapnyi randizás után tavaly áprilisban szakított Big Seannal, azóta pedig nem került közelebbi kapcsolatba senkivel – egészen mostanáig.

A fent említett lap értesülései szerint Ari háttértáncosa, Ricky Alvarez mellett talált rá a boldogságra, akivel egyébként korábban is hírbe hozták. Érdekesség, hogy Ricky annak idején a fánkos botrány kirobbanásakor is az énekesnő mellett volt, kapcsolatuk azonban csak a közelmúltban vett romantikus irányt.

Boldogok vagyunk. Nagyon boldog lánynak érzem magam. Egészséges életet élek, és úgy hiszem, ez minden, amit tudni kell rólam

– nyilatkozta Ariana.

Az énekesnő dalszerző társa, Victoria Monet megerősítette az Us Weeklynek a híreket, és hozzátette, hogy ez a szerelem inspirálta a május 20-án megjelent Dangerous Woman című albumot. Victoria azt is elárulta továbbá, hogy a Moonlight című dalnak (mely eredetileg a korong címadó dala lett volna) különleges jelentőssége van.

Egy este Ricky ezen a néven szólította Arianát. Azt hiszem, akkor történt, amikor először csókolta őt meg. Már régóta készült arra a csókra, Ari pedig teljesen le volt nyűgözve. Ricky egy kifogástalan úriember, a Moonlight pedig akár a kapcsolatuk kezdetének könyvjelzője is lehetne

– magyarázta Monet.

Egyébként nem Ariana az első – és valószínűleg nem is az utolsó – azon énekesnők között, akik háttértáncosuk karjában keresik a boldogságot, ugyanis korábban Christina Aguilerát, Jennifer Lopezt, Ashley Tisdale-t, Madonnát, Britney Spearst és Geri Halliwellt is hatalmába kerítette már egy-egy dögös táncos. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek