Starity

Jesy Nelson búcsút int a Little Mixnek?

2016. május 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, hogy a 24 éves énekesnő Zayn Malik nyomdokaiba lép, és búcsút int az együttesnek, melynek hírnevét köszönheti. Vagy mégsem?

hirdetés
Jesy Nelson búcsút int a Little Mixnek?
Fotó: Instagram / Jesy Nelson

Minden jel arra utal, hogy a Little Mix éléről ismert Jesy Nelson megunta a popsztárosdit, és átlagos, nyugodt életre vágyik. Az énekesnő nem tagadja, hogy hiányzik neki a csend és a nyugalom, és szívesen élne remeteként.

Úgy érzem, ahogy egyre öregszem, egyre visszahúzódóbb leszek. Szeretem a többieket, de mivel én vagyok a legidősebb a csapatban, úgy érzem magam, mint egy korosodó asszony. Csendre és nyugalomra vágyok

– idézi a Mirror az énekesnő szavait, aki saját bevallása szerint nagyon élvezte a csapat korábbi szabadságát is, és alig várja, hogy ismét ott tartsanak.

Amikor szabadságon voltunk, minden, amire vágytam az volt, hogy elmehessek valahova, ahol senki nem talál rám, így Jake-kel [Jake Roche, Jesy vőlegénye – a szerk.] felfedezőútra indultunk. Szereztünk egy csónakot, nagyokat túráztunk és ilyesmi

– mesélte izgatottan Jesy.

Az énekesnő egyébként az utóbbi időben többször is lemondta a fellépéseket, ugyanis nem egy sérülést szenvedett el a közelmúltban: volt, hogy meghúzódott a bokája, máskor a karja sérült meg, de arra is akadt példa, hogy betegség miatt nem tudott színpadra állni.

A fentiek is azt bizonyítják, hogy Jesy bizony nagyon vágyik már egy kis pihenésre, ám erre még hosszú hónapokig nem lesz módja, ugyanis a Little Mix jelenleg világkörüli turnén van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek