Starity

Betegség miatt nem tud színpadra állni Jesy Nelson

2016. április 01. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este Belfastban lépett volna fel a Little Mix, ám a brit lánycsapat kénytelen volt lemondani a koncertet Jesy váratlan betegsége miatt.

hirdetés
Betegség miatt nem tud színpadra állni Jesy Nelson

Csalódottan távoztak a rajongók a Little Mix fellépéséről, hiszen hosszú várakozásukat életre szóló élmény helyett egy váratlan bejelentés követte, miszerint Jesy Nelson annyira rosszul van, hogy képtelen színpadra állni. 

A Little Mix sajnálatos módon kénytelen lemondani a befasti Arena-beli show-kat. Jesy nem érzi jól magát és képtelen énekelni, ennek következtében pedig a délutáni matinén túl mindkét esti fellépés elmarad, ami miatt a Little Mix a rajongók elnézését kéri. A jeggyel rendelkezők tartsák meg a jegyeiket, hamarosan újabb információkkal jelentkezünk

– írta közleményében a lánycsapat.

Azt egyelőre nem lehet tudni, mi történt az énekesnővel, de nem ez az első eset, hogy valami miatt nem tudott fellépni. Nemrég például a karja sérült meg, bár akkor úgy nyilatkozott: bármi is van, a show-nak folytatódnia kell.

 

@jesymix14 által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek