Starity

Johnny Depp megtörte a csendet a válásával kapcsolatban

2016. május 27. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap robbant a hír, miszerint 22 évvel fiatalabb felesége beadta a válókeresetet A Karib-tenger kalózai sztárja ellen.

hirdetés

Johnny Depp igencsak nehéz időszakot él jelenleg, ugyanis alig, hogy elveszítette szeretett édesanyját, két nap múlva arról értesült, hogy felesége, Amber Heard véget kíván vetni házasságuknak. A hír bejárta a világsajtót, és több ízben is pellengérre állították a színésznőt, amiért a lehető legrosszabbkor töri össze a férje szívét, és azt is a szemére vetették, hogy érdekből ment hozzá a tőle sokkal idősebb filmsztárhoz.

Mindeddig egyik érintett sem reagált a pletykákra, Johnny azonban néhány órája sajtóképviselője útján megtörte a csendet.

A rövid ideig tartó házasság és édesanyja a közelmúltban bekövetkezett tragikus halála miatt Johnny nem kíván reagálni a magánéletével kapcsolatos hamis történetekre, pletykákra, félrevezető tájékoztatásokra és hazugságokra. Bízik e rövid házasság mihamarabbi felbontásában

– olvasható a közleményben.

Amber egyébként május 22-ére datálta kapcsolatuk végét a hivatalos iratokban, és kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kérte a házasság lezárását. Esküvőjükre tavaly februárban került sor, és mivel házassági szerződést nem írtak, így a színésznő igen borsos összegű asszonytartási díjat követel tehetős férjétől, aki elutasította ennek megfizetését, és felfogadta Laura Wasser sztárügyvédet, hogy képviselje őt a válóper során.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek