Starity

Sam Claflin elárulta kisbabája nemét

2016. május 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szakmabeli felesége decemberben hozta a világra első közös gyermeküket.

hirdetés
Sam Claflin elárulta kisbabája nemét

Sam Claflin és Laura Haddock tudja, hogyan kell titkolózni! A szerelmesek csak a várandósság utolsó heteiben hozták nyilvánosságra, hogy szülői örömök elé néznek, a kicsi decemberi érkezéséről pedig csak egy hónappal később értesült a világsajtó.

A büszke szülők nagyon visszafogottak a magánéletükkel kapcsolatosan, így eddig azt sem lehetett tudni, hogy fiú- vagy lánygyermekkel gazdagodott-e a családjuk. A Popsugar megerősítette, hogy Laura egészséges kisfiúnak adott életet, és férjével együtt mindketten nagyon élvezik új szerepköreiket.

Én, kis naiv mindig azt gondoltam, hogy tudom, milyen érzés lesz apának lenni. Mindig azt hittem, hogy érteni fogom, de amikor a fiam megszületett, az olyan érzés volt, mintha a szeretet egy egészen más szintjét tapasztalnám meg. Természetesen nehéz, de abszolút megéri, a jutalom pedig végtelen. Ő a legjobb dolog, ami valaha történt velem

– nyilatkozta egy interjúban Sam. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek