Starity

PLL: Veszélyben van Hanna élete?

2016. június 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég végre megérkezett a Pretty Little Liars hetedik évadának új előzetese, mely arra enged következtetni, hogy Hanna Marin lehet Über „A” első halálos áldozata. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés
PLL: Veszélyben van Hanna élete?
Fotó: Freeform

Március 15-én került képernyőre a Pretty Little Liars hatodik évadának utolsó része, mely egy igen izgalmas momentummal zárult, nevezetesen azzal, hogy az új rosszfiú, a sorozat producere által csak Über „A”-ként emlegetett gonosztevő elrabolta a széria egyik kulcskarakterét, az Ashley Benson által életre keltett Hanna Marint.

A fentiek fényében nem csoda, hogy a rajongók aggódni kezdtek a divatszakmában munkát vállalt lányért, aki az ominózus eset előtt hosszú, külön töltött évek után végre csókot váltott tinédzserkori szerelmével, Calebbel (Tyler Blackburn). Az új rosszfiú Marlene King elmondása szerint minden eddiginél ördögibb lesz, és magasan túlszárnyalja majd CeCe-t (Vanessa Ray).

A minap megjelent új előzetes azonban ismét megosztotta a Freeform legnépszerűbb műsorának rajongótáborát, ugyanis a képkockákon láthatjuk/hallhatjuk, amint Aria (Lucy Hale) felolvassa az Über „A”-től érkező legújabb SMS-t, ami arra enged következtetni, hogy Hanna életét veszti.

Hannáért harangoznak

– hallható a kisfilmben, nem sokkal később pedig arról a harangról láthatunk egy élettelen szőke hajú holttestet lelógni, mely Melissa (Torrey DeVitto) férjének, a minden lében kanál Iannek (Ryan Merriman) a halálát is okozta...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek