Starity

Újra rátalált a boldogság Steiner Kristófra

2016. június 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Válása után ismét belevetette magát a randizásba a VIVA TV egykori műsorvezetője.

hirdetés

Március végén írtunk arról, hogy tíz együtt töltött év után házassága felbontását kérvényezte Steiner Kristóf. A magánéletét a nyilvánosságtól féltőn óvó újságíróként tevékenykedő exműsorvezető azonban nem sokáig élvezhette a szinglik pörgős életét, ugyanis nemrég ismét rátalált a boldogság egy izraeli színész személyében. Bimbózó szerelmükről a Borsnak mesélt.

Számomra is felfoghatatlan fordulat történt. Úgy fogalmaztam meg, hogy ember tervez, Isten nevet. A sors egy angyalt küldött nekem, ő pedig napról napra közelebb került a szívemhez, és türelmével, kedvességével, elfogadásával, őszinteségével visszaadta a hitemet mindabban, amivel kapcsolatban pesszimistává váltam

– magyarázta Kristóf a lapnak adott interjújában, és elárulta, hogy titokzatos új szerelme Nimrod Dagan, akivel a munka kapcsán szoros barátságot ápolt, nem sokkal később pedig egymásba is szerettek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek