Starity

Shay Mitchell szőke lett

2016. június 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars mindig barna sztárja hajszínt váltott. Évek óta most először láthatjuk új színnel.

hirdetés

Shay Mitchell az iHeartRADIO MuchMusic Video Awardson jelent meg új frizurájával, mellyel saját bevallása szerint még mindig barátkozik. A 29 éves kanadai szépség legutóbb tinédzserkorában volt szőke – karrierje során kivétel nélkül barna hajjal láthattuk.

Próbálok rájönni, hogy vajon szőkén tényleg bulisabb-e az élet

– írta az Instagramon Shay.

Idegen nemzetiségűként egy jórészt kaukázusi szomszédokkal körülvett környéken közel sem volt egyszerű felnőni. Az összes barátnőmnek világos bőre, szőke haja és kék szeme volt. Visszanézve a régi képeket, most látom csak igazán, mennyire kilógtam a sorból. Világosabbra festettem a hajamat, színes kontaktlencséket hordtam, és igyekeztem kerülni a napozást

– nyilatkozta egy korábbi interjújában a filippínó, skót és ír felmenőkkel rendelkező színésznő, aki azóta sikeresen megbarátkozott természetes adottságaival, nemrég azonban úgy találta, ideje egy kis változásnak, ezért szőkíttette ki a tincseit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek