Starity

Taylor Swift telefonon keresztül szakított Calvin Harrisszel

2016. június 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Körülbelül két héttel ezelőtt ért véget az énekesnő és a lemezlovas kapcsolata.

hirdetés

Június elején számoltunk be arról, hogy véget ért Taylor Swift és Calvin Harris kapcsolata. A kezdetekkor még az a hír járta, hogy a skót DJ adta ki a slágergyáros útját a köztük lévő kémia hiányára hivatkozva, ám hamar kiderült, hogy valójában fordítva történt: Taylor dobta Calvint, méghozzá azért, hogy új kapcsolatot kezdhessen Tom Hiddlestonnal.

Nemrég a TMZ hozta le a hírt, miszerint az énekesnő nem is akárhogyan adta ki a lemezlovas útját: Calvint autóbalesete után hívta fel és közölte vele, térre van szüksége. Ez nyilván nagyon fájt az akkor még kórházban lábadozó DJ-nek, hiszen számított barátnője támogatására – hiába.

Érdekesség, hogy néhány évvel korábban Joe Jonas is ezt az utat választotta a Taylorral való kapcsolatából való kilépésre: hangüzenetet hagyott az énekesnő rögzítőjén, melyben közölte vele, hogy köztük vége mindennek.

Amikor megtalálom a hozzám illő személyt, csodálatos lesz. És amikor ránézek, már képtelen leszek felidézni azt a srácot, aki 18 éves koromban 25 másodperc alatt dobott telefonon keresztül

– nyilatkozta akkoriban Taylor Ellen DeGeneres műsorában.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek