Starity

Blake Lively így élne túl egy cápatámadást – interjú

2016. június 27. 00:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznőnek, akit sokan a Gossip Girl – Pletykafészek című sorozatból ismerhetnek, a héten jelent meg legújabb filmje, A zátony. A színésznő őszintén beszél a cápákról, és újabb kulisszatitkokat oszt meg a film forgatásáról.

hirdetés
Blake Lively így élne túl egy cápatámadást – interjú

Arról már korábban beszámoltunk, Blake Lively élete igazán pörgőssé vált. A 28 éves színésznő várandós a második gyermekével, ezenkívül három új filmje is hamarosan debütálni fog. Az amerikai mozikban már péntek óta látható legújabb filmje, A zátony, amely Magyarországon 2016. augusztus 11-én fog megjelenni.

A Discovery ezt a hetet jelölte ki a Cápahétnek, amelynek keretében Lively interjút adott a USA Todaynek.

– Hogyha te és a férjed fennragadnátok egy sziklán, miközben a vízben cápák köröznek, ki ugrana be elsőként?

– Nos, hogyha a víz tele lenne cápákkal, valószínűleg semmi bajunk nem lenne, mert a cápák nem vadásznak emberre, sőt nem is szeretik az embert megenni. A cápák ilyenkor azt hiszik, hogy fókák vagyunk. Ha nem viselnénk testre simulós szörf ruhát, valószínűleg semmi baj sem történne. Michael Roots-cal mentem el búvárkodni – akit cápaembernek hívnak –, elkezdte csiklandozni őket az álluk alatt és álomba ringatta őket. Szóval én úgy érzem, nem lenne semmi gond, ha egy olyan vízben lennénk Ryannel, ahol cápák vannak körülöttünk. Az már megint más tészta, ha véreznénk. Ryan eléggé védelmező, nem hinném, hogy engedné, hogy én ugorjak be elsőként a vízbe.  

– Hogyan élnél túl egy cápatámadást?

– A film forgatása alatt, együtt dolgoztunk Paul Gelderrel – akinek a Discovery csatornán van egy műsora, ami a Cápahéten bemutatásra is került –, akit egy cápa megtámadott, miközben a fókáját tanította be. Ha cápatámadás ér, vagy olyan sérülésed van, ami életveszélyes, soha ne nézd meg a sérülésedet, mert bele is halhatsz a sokkba. Paul soha nem nézett rá a sérülésére, és úgy gondolja, ez segített neki, hogy életben maradjon. Ha egyedül vagy a sziklán, akkor természetesen meg kell nézned, ha vannak körülötted emberek, akik segítenek neked, akkor ne nézz rá soha.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek