Starity

Jön a Rontó Ralph folytatása

2016. július 01. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walt Disney Animation Studios hivatalosan is megerősítette a 2012-ben bemutatott film folytatásáról szóló híreket.

hirdetés
Jön a Rontó Ralph folytatása
Fotó: Disney

A Lego-kaland és a Shrek folytatásának bejelentése után a gyerekek újabb kedvence tér vissza a mozivásznakra, ugyanis kiderült, hogy a Walt Disney beruházott Rontó Ralph és társai kalandjának folytatására. 

Ezúton szeretném hivatalosan is tudatni az internet népével, hogy a Disney Animation már dolgzik a Rontó Ralph folytatásán, ami 2018 márciusában kerül a mozikba. Ha pontos akarok lenni, 2018. március 9-én

– nyilatkozta egy élő Facebook-bejelentkezés keretein belül a címszereplőt megszólaltató John C. Reilly.

Az is kiderült továbbá, hogy a rendezői székbe az első részben is brillírozó Phil Johnston és Rich Moore ülnek majd, valamint természetesen a folytatásban is visszatérnek az első rész kedvencei és az őket megszólaltató szinkronszínészek, így ismét nyomon követhetjük Rontó Ralph (John C. Reilly), Vanellope (Sarah Silverman), Calhoun őrmester (Jane Lynch), Javító Félix (Jack McBrayer), Nasi király (Alan Tudyk) és Töltött Makaronka (Mindy Kaling) kalandjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek