Starity

Visszatért a Wonder Girls

2016. július 05. 05:05   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavaly augusztusi nagy visszatérésük után, közel egy évig várakoztatták rajongóikat a lányok. Az új lemez a Wonder Girls szokásához híven retro hangzásvilággal rendelkezik, és legújabb videoklipjükben ismét találkozhatunk a zenekari felállással.

hirdetés

Közel három év inkativitás után, új formációban tavaly augusztusban tért vissza a Wonder Girls REBOOT nevezetű harmadik stúdióalbumával. A promóciók után, zenei téren nem sokat lehetett hallani a tagokról, viszont már áprilisban felröppent a hír, hogy a csapat a visszatérésre készül. A rajongók sokáig úgy gondolták, hogy májusban érkezik el a pillanat, de később kiderült, hogy a kvartett júliusban jelentkezik új anyaggal.

Június 18-án vinyl lemez formájában megjelent új daluk 아름다운 그대에게 (To the Beautiful You) címmel, ami új korongjuk előfutára is volt egyben. A dal a 70-es évekbe kalauzol vissza bennünket, melynek dalszövegét Sunmi, Hyerim, Yubin és Frants írta, valamint a zenét is ők szerezték. Ekkor már sejteni lehetett, hogy a rajongóknak nem kell sokat várniuk, június 24-én pedig hivatalosan is megkeződött a visszatérés beharangozása a koncepció képekkel, amit július elsején a videoklip előzetes követt.

A lányok legújabb kislemeze végül július ötödikén jelent meg Why So Lonely címmel a korong névadó dalához készült videoklippel karöltve. A Why So Lonely egy reggae-pop elemekkel tarkított nóta, melyhez szórakoztató, színes rövidfilm készült.

A korongon összesen három dal kapott helyet, és akárcsak a tavalyi stúdióalbumukon, itt is mind a négy tag jócskán kivette a részét producerként, zeneszerzőként és a dalszövegek megírásában is.

Íme, a dallista:

  1. Why So Lonely
  2. 아름다운 그대에게
  3. Sweet & Easy

A Why So Lonely limitált kiadású és összesen négy verzióban (Yubin, Yeeun, Hyerim és Sunmi) lehet beszerezni.

A lemez borítóképe
A digitális borító
hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek