Starity

Szeptemberben tér vissza a képernyőre az Amerikai Horror Story

2016. július 06. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 13-án ért véget az Amerikai Horror Story ötödik évada, és bár még mindig várnunk kell a folytatásra, legalább megtudtuk, hogy pontosan meddig.

hirdetés

Szinte azt érezzük, hogy egy örökkévalóság telt el azóta, hogy utoljára hallottunk az Amerikai Horror Story folytatásáról. A szériát műsorára tűző FX csatorna decemberben, nem sokkal az ötödik évad végetérte előtt rendelte be a folytatást, melyről mindössze annyit lehet tudni, hogy több szerep jut a gyerekeknek benne, mások pedig úgy gondolják, hogy az internetes mém, Slenderman rémiszthet bennünket halálra a hatodik évadban.

A gyerekek ártatlansága, a hatalmas szemeikkel egy olyan világ bejáratai, melyek mindig drámaiak és kielégítőek

– nyilatkozta sejtelmesen az új évad kapcsán Ryan Murphy producer márciusban, és hozzátette, hogy két különböző forgatókönyv is készült a folytatáshoz, így semmit nem bíznak a véletlenre.

A hatodik évad premierjére egyébként szeptember 14-én (szerdán), este 10 órakor kerül sor, melyben olyan, a korábbi részekben megismert sztárok tűnnek fel, mint Sarah Paulson, Lady Gaga, Angela Bassett, Matt Bomer, Kathy Bates, Finn Wittrock, Denis O'Hare, Wes Bentley és Cheyenne Jackson.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek